Moederdag

Verwen je liefste mama met chocolade of een lekker ontbijt!

Het zijn nog steeds bijzondere tijden…
Eerst en vooral willen we jullie bedanken om ons in deze moeilijke tijden te blijven steunen. De vele bestellingen via onze webshop deden ons enorm veel deugd en we hebben bij sommige met plezier het pakje naar huis gebracht. We keken er eveneens naar uit om jullie te verwelkomen op het Lembergs Landgoed voor onze eerste Sunday Brunchday. Jammer genoeg moesten we deze annuleren, want de gezondheid van onze klanten gaat uiteraard voor en ligt ons nauw aan het hart.

10 mei, Moederdag, nadert snel. Een dag waarop we onze mama’s verwennen voor al hetgeen zij voor ons doen, voor de liefde die we van hen krijgen, om steeds onze steun en toeverlaat te zijn.
Waarom haar niet eens verwennen met een chocolade bloemetje? Een heerlijke chocolade bloem die gevuld is met de lekkerste pralines, eventueel gecombineerd met een flesje Roomer. Bekijk zeker deze nieuwste creatie via onze webshop! Wij brengen dit cadeautje graag naar huis bij je geliefde mama.

Onze tweede Sunday Brunchday zou ook terug doorgaan op Moederdag. Jammer genoeg zullen we dus nog even geduld moeten hebben om jullie te kunnen verwennen op het Lembergs Landgoed. Omdat we in deze tijden soms wat creatiever moeten zijn, bieden we op Moederdag ontbijtpakketten aan. Op deze manier kan er al eens geproefd worden van hetgeen we jullie zullen aanbieden in de toekomst en hebben jullie de mogelijkheid om ook op deze manier mama te verwennen.

Wij hopen jullie binnenkort weer te kunnen begroeten in het Lembergs Landgoed, onze winkel in de Koestraat blijft uiteraard open.
We wensen jullie en al wie jullie lief is een goede gezondheid en draag zorg voor elkaar.

Tot binnenkort!

Pasen

Beste klanten, 

Onze webshop is aangevuld met heel wat lekkers voor Pasen. Vanaf nu tot en met 6 april, ontvang je 10% korting bij aankoop van 50 euro uit het paasassortiment, met de code pasen2023.

Tot binnenkort!

 

This website uses cookies to give you the best possible experience.