Vaderdagbrunch

EINDELIJK ! Onze eerste brunch @ Lembergs Landgoed is een feit. Mits enige uitstel wegens de pandemie covid 19 zijn we er dan toch in geslaagd om de brunch te laten doorgaan.
Tijdens de corona- periode hebben we dan ook voldoende tijd gehad om na te denken over het concept brunch. Na goed overwegen en veel gesprekken hebben we besloten om de brunch persoonlijker en kwaliteitsvoller te maken voor zowel de klant als onszelf.
Rekening houdende met de maatregelen van corona en de gezondheid van onze klanten kiezen we voor bediening aan tafel. We steken de brunch in een menu- jasje en laten jullie telkenmale genieten van een nieuw bord.
Geen verloop meer van hier naar daar, wachten, aanschuiven,…in de weg staan maar lekker genieten van het bediend worden.

Vandaag kijken we uit naar onze 2de speciale editie:
‘dag van de Belgen’ op 21 juli. Inschrijven kan je via het tabblad evenementen en dan brunch. Haast je want de inschrijvingen lopen vlot binnen.

Pasen

Beste klanten, 

Onze webshop is aangevuld met heel wat lekkers voor Pasen. Vanaf nu tot en met 6 april, ontvang je 10% korting bij aankoop van 50 euro uit het paasassortiment, met de code pasen2023.

Tot binnenkort!

 

This website uses cookies to give you the best possible experience.