Workshops

Who's in for some MAGIC !

WHO’S IN FOR SOME MAGIC!
Reeds 10 jaar worden er chocolade workshops georganiseerd bij Chocolates Van Hecke. STEPHEN is naast expert in het vak enorm communicatief met een hoog entertainment gehalte. Baan je een weg doorheen de wonderlijke chocoladewereld met je collega’ s, vrienden, kennissen of familie. Workshops kunnen op verplaatsing gegeven worden of op het Lembergs Landgoed, Schaperstraat 35 Merelbeke. Kom beleven en voel de magie van chocolade. YOUR ONCE IN YOUR LIFETIME EXPERIENCE! Klik voor meer info hieronder.

1,5u workshop in de magische wereld van chocolade.
Degustatie van 6 verschillende types chocolade.
Elke persoon leert elke stap in het productieproces van een praline en maakt hun eigen creatie.
Degustatie van 2 pralines.
Een glas cava / champagne.
Een dessert bordje (bij de optie champagne)

voor prijs zie knop ‘CAVA’ of ‘CHAMPAGNE’

1,5u workshop in de magische wereld van chocolade.
Degustatie van 6 verschillende types chocolade.
Samen echte chocolademelk maken.
Maken van chocoladelollies, studentenhaver of chocoladepop of reep.
De lekkernijen mogen mee naar huis.

prijs zie onderstaande knop ‘KIDS’

Eventlocatie

Jouw feest in een rustige, gezellige en groene omgeving. 
Chocolates Van Hecke heeft de beschikking over een feestzaal in een gerestaureerde hoeve ‘Lembergs Landgoed’. Deze is gelegen in het landelijke groen te Merelbeke en dicht tegen de op- en afritten van de snelwegen. Je kan er terecht voor een zittend diner tot 54 personen en walking dinner tot 65 personen. Een unieke tuin maakt dit plaatje af. Tevens is er een ruime parking voorzien. Kortom het perfecte plaatje!

Private: geboorte, huwelijk, communie, verjaardag,overlijden
Corporate: productvoorstelling, teambuilding met workshops, een lezing of uiteenzetting, …

Stephen neemt alle tijd om jullie rond te leiden en samen uw evenement tot in de details uit te werken.

Sunday Brunchday -Afternoontea - Special events

Kom beleven en genieten op het LEMBERGS LANDGOED.

De perfecte start van de dag begint op de hoeve te Merelbeke. Check snel de knop SUNDAY BRUNCHDAY voor onze data en reserveer jouw plaats.

Vanaf mei smaakt jouw woensdagnamiddag zoet. SWEET WEDNESDAY. Pannekoekjes, ijs, pralines, gebakjes, macarons, latte macchiato’s of rosé wijn met een tapasplank.
We vouwen het springkasteel open bij mooi weer en leggen enkele houten spellen klaar. Reservatie is aangeraden maar geen noodzaak, wel voor groepen vanaf 6 personen.

Feeste Defilé

Op 21 juli houden we ‘Feeste Defilé’.
We nodigen iedereen uit om samen met ons de nationale feestdag te vieren. De luchtdefilé vliegt recht boven het Lembergs Landgoed.

De dranken zullen koud staan om de dorst te lessen en er zullen hartige en zoete hapjes aangeboden worden voor de lekkerbekken. Springkasteel staat uit voor de kids en een dj speelt de mooiste zomersongs.

Iedereen kan gratis parkeren op het Lembergs Landgoed. Inschrijven is verplicht. Het ticket wordt omgeruild in een welkomstdrank met hapje voor jong en oud. Klik hier om naar het evenement te gaan. 

Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke ervaring te geven.